Detectie Germania

Facand o trecere in revista a pozelor de anul trecut le-am gasit si pe acestea.

In vara am avut o clienta din Germania care dorea sa gaseasca 2 rezervoare de carburant ale unei benzinarii. Benzinaria fusese construita prin anii „50 de catre tatal clientei.

Prin anii „80 benzinaria fusese desfiintata dar rezervoarele fusesera doar dezafectate si peste nivelul lor se facuse o umplutura de vreo 3-4 metri de pietris.

Interesant cum isi documentase aceasta familie povestea lor si trecerea anilor peste generatii. Sincer, am fost impresionat privind albumele de familie si ascultand povestea fiecarui membru . Razboiul facuse ca mai bine de jumatate dintre membri familiei sa ramana doar in poze …

Un razboi dintre un psihopat drogat care a trimis sa lupte in ultimile zile de razboi 2 gemeni de 14 ani si o armata rosie victorioasa ce a violat pana la moarte fete de 10 ani.

Revenind la detectie, am localizat cu succes rezervoarele , fapt confirmat de excavatiile de a doua zi. Abaterea marcajelor efectuate de mine a fost de 20-30 cm fata de pozitia rezervoarelor ingropate la o adancime de 3,8metri.